.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه

در پی حمله روز گذشته یک زن آفریقایی تبار در فرانکفورت آلمان به یکی از اعضای سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران و برخورد ناشایست پلیس آلمان با این عضو کنسولگری کشورمان ، سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه احضار و اعتراض شدید دولت ایران به وی ابلاغ شد.

به گزارش شمال نیوز به نقل از واحد مرکزی خبر ، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه با اعلام این خبر گفت:در این احضار از سفیر آلمان خواسته شد که دولت آلمان سریعا ضمن بررسی موضوع ، توضیحات لازم را ارائه کند.

حسن قشقاوی در خصوص حادثه به وجود آمده برای عضو سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در فرانکفورت گفت: روز دوشنبه بر اساس یک سناریوی از پیش تعیین شده، یکی از اعضای سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در فرانکفورت به هنگام عزیمت به منزل از محل کار خود ، به بهانه ای واهی مورد حمله یک زن آفریقایی تبار قرار گرفت و متاسفانه پلیس کشور آلمان به جای برخورد با فرد مهاجم، رفتار خشن، ناشایست و خارج از عرف دیپلماتیک با عضو سرکنسولگری کشورمان داشته است.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: سفارت و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در برلین و فرانکفورت نیز با ارسال یادداشت اعتراض و تماس و مذاکره با مقامات آلمانی در حال پیگیری موضوع هستند.
وی تاکید کرد:در تداوم و تکمیل حلقه های توطئه علیه جمهوری اسلامی ایران، فشار و عملیات روانی علیه دیپلمات های کشورمان یکی از حلقه های این توطئه است و منافقین با همکاری سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی غربی و صهیونیستی به منظور بدنام کردن دیپلماتهای کشورمان و نهایتا خدشه دار کردن چهره جمهوری اسلامی ایران به اشکال مختلف و سوژه سازیهای متنوع، دسیسه هایی را طراحی کرده اند.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.